Latvijas iedzīvotājiem tendence izvēlēties kvalitatīvus un nedaudz dārgākus gaļas produktus
Latvijas iedzīvotājiem ir tendence izvēlēties kvalitatīvus un nedaudz dārgākus gaļas produktus, aģentūrai LETA, raksturojot šā gada patēriņa tendences, sacīja Latvijas Gaļas ražotāju un...
Jaunumi 24.11.2017
Saņemts atbalsts projektā
SIA „Rēzeknes gaļas kombināts” RAŽOŠANAS PROCESA PAPLAŠINĀŠANA Projekta iesnieguma Nr.16-00-A00402-000081 SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” ar ...
Fondi 25.09.2017
IESKATIES kā vislabāk atrast RGK veikalu Rīgā!
Jauns RGK firmas veikals Rīgā - ieskaties, kā mūs vislabāk atrast!   Garšīgi šašliki, plašs svaigas un gatavās produkcijas sortiments! Gaidīsim Jūs...
Video 29.08.2017
RGK RECEPTE: Tortilja ar grildesiņu
Tortilja ar grildesiņu Sastāvdaļas: 100g RGK grildesiņas, 2gab tortiljas plāksnes, ķiploku mērce, zaļumi Pagatavošana: Uzliek grilēties grildesiņas, tikmēr sagriež zaļumus. Uz grila...
Video 29.08.2017
DELFI.lv: Aklajā degustācijā noskaidroti labākie cīsiņi un sardeles
Latvijas tirgotāju asociācija (LTA) sadarbībā ar Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumu slēptajā degustācijā noskaidrojusi labākos cīsiņus un sardeles pircēju un ekspertu...
Mediji par mums 27.06.2017
RGK RECEPTE: mērces
ĶIPLOKU MĒRCE Sajauc majonēzi un skābo krējumu. Pievieno sarīvētu vai caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku. Sāli un piparus pievieno pēc garšas un visu samaisa. Labi garšos pie...
Video 15.06.2017
RGK RECEPTE: salāti ar šampinjoniem un baltvīnu
Salāti ar vārītu desu, baltvīnu un šampinjoniem  Sastāvdaļas: 200g "Rēzeknes gaļas kombināts" doktordesa “Kvalitātes standarts”, 300g šampinjoni,...
Video 15.06.2017
RGK RECEPTE: cīsiņu pīrāgs
Sastāvdaļas: 500g "Rēzeknes gaļas kombināts" doktora cīsiņi “Kvalitātes standarts”, 3 plāksnes kārtainās mīklas, ola, pipari Pagatavošana: Mīklas plāksnes...
Video 15.06.2017
RGK RECEPTE: brokastu omlete
RGK brokastu omlete mafinu traukā (12gab) ~30min Sastāvdaļas: 200g RGK Doktordesa “Kvalitātes standarts”, 6 olas, 100g tomātu, 100g siera, zaļumi un garšvielas pēc...
Video 15.06.2017